De praktijk

U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Slinge. Tandartspraktijk Slinge is gevestigd in de wijk Pendrecht van Rotterdam Zuid.
Bij Tandartspraktijk Slinge kunt u terecht voor moderne tandheelkunde in een prettige ontspannen sfeer. Wij bieden u zorg, persoonlijke aandacht en advies om uw mond gezond te houden. We luisteren naar uw wensen, betrekken u bij het behandelplan en streven om kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen waarbij uw wensen centraal staan. We vinden het fijn als u zeker bent over uw glimlach.Ik ben Saeed Anwar. In 2002 ben ik afgestudeerd als tandarts en heb in de periode daarna ervaring opgedaan als algemeen practicus in verschillende praktijken van collegae tandartsen. Sinds december 2014 ben ik mijn eigen tandartspraktijk begonnen.

Als tandarts vind ik het zeer belangrijk dat de patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Ik werk graag in een ontspannen sfeer waar ruimte is voor vragen en uitleg.

Ik hoop u graag te zien in mijn praktijk.

Saeed Anwar

Tandarts, Praktijkhouder

BIG-nummer: 29912591202Mijn naam is Shirley Hopman-Prins. Sinds 2000 ben ik werkzaam als tandartsassistente, ik heb 14 jaar in een groepspraktijk gewerkt en nu sinds begin 2015 bij Tandartspraktijk Slinge.

Mijn doel als tandartsassistente is de patiënt zo goed mogelijk voorlichting te geven over de behandelingen en overige tandheelkundige vragen, ook vind ik het belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voel bij ons in de praktijk en probeer hier dan ook mijn bijdrage aan te leveren.

Ik zie u graag bij ons in de praktijk.


Heeft u een klacht? Doe uw mond open bij de tandarts!

Bekijk onze klachtenregeling

 

Privacyverklaring

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Tandartspraktijk Slinge

Website laten maken? Doelbewust